El Bloc proposa bonificar les terrasses dels bars entre un 25 i un 75%

0
90
Bankia

El grup municipal del Bloc de Meliana ha presentat una moció, que es debatrà en el ple ordinari del 3 de març, per tal de bonificar la instal•lació de terrasses per part dels bars de la localitat. Estes bonificacions podran oscil•lar entre un 25% i un 75% en funció del nombre de taules al carrer. La bonificació serà major per als locals que instal•len menys de 5 taules.
Segons el portaveu del Bloc i candidat a la Alcaldia, Josep Riera, “es tracta d’una mesura que pretén pal•liar l’esforç econòmic extra que molts bars han de fer ara per a fer front als efectes que l’anomenada Llei Antitabac té pel que fa a la pèrdua de clients entre les persones fumadores”.

La proposta és que es mantinguen les bonificacions mentre dure oficialment l’època de crisi econòmica. Les últimes setmanes s’ha pogut comprovar com a Meliana ha augmentat notablement la instal•lació d’estes terrasses.

Per al candidat valencianista, “precisament a este ple es portarà també l’aprovació del pressupost municipal per al 2011, i és ara també quan l’Ajuntament cobra la taxa per ocupació de la via pública per part de les terrasses. Per això és el moment de debatre i aprovar esta moció”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here