El Bloc pregunta en Les Corts por el retraso en las obras de ampliación del ambulatorio

0
50
Bankia

El diputat valencianista Enric Morera, ha presentat una pregunta en Les Corts Valencianes per denunciar la situació de l’ambulatori de Burjassot. Segons ha informat Morera, “el passat mes de juliol es posà la primera pedra del centre, que el poble de Burjassot espera 10 anys des de que es cediren les obres a la Generalitat i que, a dia de hui, no s’ha fet absolutament res per millorar la situació i l’atenció sanitària als veïns d’esta població de l’Horta”.
Segons s’ha informat des del Bloc de Burjassot, des de l’acte de la primera pedra, no s’ha fet pràcticament res, fet que contrasta amb les obres de l’Àgora en la Ciutat de els Arts i de les Ciències de València, on es treballa les 24 hores del dia per acabar el més aviat possible.

Per al secretari general del Bloc, “amb fets com estos queda molt clar qui està preocupant-se pels ciutadans i ciutadanes del País Valencià i que es preocupa només d’eixir en la televisió i en les fotografies. Queda clar que el BLOC té un compromís amb la nostra gent i des del nostre partit condemnem enèrgicament que un poble com Burjassot tinga paralitzat un centre de salut des de fa 10 anys, mentre que el PP valencià dóna prioritat a obres faraòniques”.

En paraules del líder valencianista, “per a nosaltres, són primer les persones perquè un poble, un país, està format per persones i la nostra prioritat és el benestar de la nostra gent i que l’administració pública siga eficient en la sanitat, l’ensenyament, en la cultura, en la seguretat, en la justícia i en la conservació del medi ambient, totes estes assignatures que suspén dia rere dia el govern de Francisco Camps”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here