El Bloc Jove denuncia la falta d’activitats per a joves a la programació nadalenca

0
59
Bankia

Des del Bloc Jove de Silla han denunciat que l’Ajuntament s’oblida en les activitats nadalenques dels joves de la localitat, de manera que els obliguen a buscar alternatives al temps lliure en localitats veïnes o en la ciutat de València.
La secretària local del Bloc Jove, Judit Gonzàlez, ha criticat l’actuació del govern afirmant que “en els darrers plenaris, només s’ha tractat el tema financer de l’administració i s’han creat debats estèrils d’acusacions entre grups polítics, per tant, ens ha donat la sensació que s’han oblidat de la resta de la població. Estem cansats de sentir sempre el mateix als plenaris i que no siguen productius per al poble. Encara no hem sentit parlar de polítiques de joventut i de solucions per als problemes dels joves de la localitat, com l’atur, la vivenda, la formació, l’oci… només es parla de retallades, d’ajustos en la plantilla laboral, de la falta de diners en caixa…”.

La formació juvenil nacionalista també denuncia la forma com s’han aprovat els pressupostos municipals, que s’han fet d’una forma precipitada i pactada entre els regidors del plenari. Els joves del Bloc afirmen que no han pogut reunir-se amb els seu regidor per a parlar sobre els pressupostos en matèria de joventut i per a fer les seues aportacions i critiquen que “el PP diu que vol una situació de participació i transparència, però estan tractant d’enganyar-nos. Fan el mateix que els governs anteriors”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here