El Bloc Jove de l’Horta Nord demana transport públic les nits del cap de setmana

0
100
Bankia

El Bloc Jove de l’Horta Nord ha començat una campanya per a demanar transport públic les nits de divendres i dissabte amb el fi d’evitar accidents i promoure una mobilitat urbana sostenible. Divendres passat, un grup de joves de l’organització va penjar cartells a algunes estacions de metro i Renfe de la comarca.
“Els joves de l’Horta Nord agafem el cotxe per eixir de festa perquè no tenim alternativa”, comenta el secretari comarcal del col•lectiu, Miguel Requena, “si hi haguera transport públic nocturn s’evitarien els accidents causats per l’alcohol i la fatiga, a més de promocionar un transport més verd i menys contaminant”.

Amb esta acció es pretén continuar amb la reivindicació d’una millora general del transport públic a l’àrea metropolitana de València, així com potenciar preus més assequibles per a joves i parats, tal i com proposà la Coalició Compromís en les passades eleccions municipals i autonòmiques.

Per altra banda, el Bloc Jove de l’Horta Nord va triar Paula Paniza, del Puig, com a nova secretària d’Organització i a Miguel Requena, de Godella, com a nou secretari comarcal, fins el proper Congrés del Bloc Jove de l’Horta Nord.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here