El Bloc Jove de l’Horta Nord considera “insuficient” el metro nocturn anunciat per FGV

0
30

El Bloc Jove de l’ Horta Nord començà una campanya el mes d’abril per demanar l’adequació del transport públic a les necessitats dels joves amb el nom de ‘Mou-te x l’Horta Nord’. Set mesos després, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana anuncia el servici nocturn per a 2010 que la formació considera “insuficient” perquè es limita a la zona A.
Segons explica la secretària comarcal de l’organització juvenil, Rosella Antoli, “en estiu les festes dels pobles de la comarca són les que atreuen la joventut i la major part de la comarca continuarà sense servei”. Antolí assegura que “el que necessita la joventut no són proves sinó una veritable comunicació entre els pobles durant tota la nit” i puntualitza que “millorar la seguretat vial i evitar accidents hauria de ser la veritable motivació de la Generalitat més enllà de la viabilitat econòmica”.

En aquest sentit, el Bloc Jove continuarà exigint un servei continuat els caps de setmana com el d’altres ciutats espanyoles com Barcelona que compten amb autobusos i metros nocturns.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.