El Bloc farà reclamacions al pressupost perquè els ingressos “són insuficients” respecte a les despeses pressupostades

293

El Bloc ha anunciat que farà reclamacions al pressupost municipal del 2009, entre altres motius, perquè els ingressos són manifestament insuficients en relació amb les despeses pressupostades.
En aquest cas es refereixen als ingressos pel canon de concessions administratives d’explotacions del subsòl públic mitjançant un parquing situat en el subsòl del camp de gespa artificial.

Així afirmen que, a més, s’està utilitzant diners d’un avançament del benefici garantit mínim d’una empresa per a finançar Inversions, interessos i amortització del deute i despesa corrent en contra del criteri manifestat per Intervenció.

De fet, Intervenció adverteix també de que el compromís econòmic que s’adquireix per al soterrament de vies de la línea 3 de FGV “no està suportat amb recursos suficients” ja que depen del desenvolupament urbanístic del polígon II Port Saplaya i l’explotació del futur centre comercial.

Així mateix reclamarà per l’amortització de la plaça de promoció del valencià en contra del Reglament municipal per a la promoció de l’ús del valencià.

Finalment, també basen les seues reclamacions en el fet de que en el pressupost no s’han suplementat una sèrie de partides perquè el ple, mitjançant els pressupostos, reconega l’obligació i indemnització als proveïdors per serveis i/o suministraments efectivament realitzats en l’exercici 2008 o anteriors que arriben als 3, 9 milions d’euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.