El Bloc es queixa de les runes acumulades a un solar i l’Ajuntament assegura que es netejarà quan acaben les obres

0
67
Bankia

Les obres que l’Ajuntament de Meliana està duent a terme al carrer Sant Joan han suposat ocupar un solar per tal de deixar la maquinària i les runes procedents de l’actuació. Mentre el Bloc critica que no es guarden les mesures de seguretat, l’equip de Govern assegura que s’està fent amb la supervisió dels tècnics municipals i que els solars es netejaran quan acaben les obres.
El candidat a l’Alcaldia pel Bloc, Josep Riera, assegura que “no s’entén de cap manera l’actitud de deixadesa i d’imprudència del govern municipal del popular Blas Devís” i afegeix que “allò que més sorprén és la falta de les mínimes mesures de seguretat per part de l’empresa de construcció i de l’Ajuntament pel que fa al tancament del solar i el control de l’accés a la maquinària”.

“Això ha sigut una constant pel que fa a l’execució d’estes obres”, ja que, com afegix, “les caigudes de persones al carrer Sant Joan durant les obres han sigut constants perquè l’alcalde, Blas Devís, tampoc ha garantit les mesures de seguretat que calia per mitjà d’accessos adequats i ben senyalitzats”. Això està provocant que l’Ajuntament haja de recórrer sovint a la pòlissa d’assegurança municipal per a respondre a les nombroses denúncies presentades per reclamacions patrimonials i danys físics, assegura Riera.

Obras seguras

El Ayuntamiento, por su parte, ha emitido un comunicado asegurando que, debido al importante número de obras que se están realizando, ha sido necesario habilitar espacios en los que ubicar las zonas de acopio de materiales y depósito transitorio de escombros hasta su traslado al vertedero autorizado.

Con el fin de evitar una mayor ocupación de la vía pública, se decidió usar para tal fin y de manera temporal algunos solares de titularidad municipal sin uso o solares particulares cedidos por su propietario. Todo el proceso “se ha llevado a cabo con la autorización, coordinación y supervisión de técnicos municipales” y añaden que, “dada la inminente finalización de las obras, en breve dichos solares serán limpiados y devueltos a su estado original”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here