Compromís per Paterna exigirà a la Generalitat un Centre d’Especialitats al barri de Santa Rita

0
53
Bankia

La candidata de la coalició, Loles Ripoll, considera que l’última reunió de la Mesa de Salut de Paterna “només ha sigut un tràmit per a cobrir l’expedient”, i sosté que si “estem al proper equip de govern, exigirem a la Generalitat l‘execució del Centre d’Especialitats al barri de Santa Rita, i una millora en la dotació de metges especialistes en el centre de Burjassot per a reduir les llistes d’espera”.

Ripoll ha afirmat que “podem admetre que per un tràmit administratiu, com és el canvi de secretari, hi haja un retràs però el que no s’entén és que, des del mes d’abril de 2010, no s’haja fet cap reunió ni convocatòria”.

Ripoll assenyala que la regidora de Sanitat del PP, Marisa Ferre, “accelera la data per a celebrar la reunió de la Mesa de Salut arran de la crítica que fem des de Compromís per Paterna sobre la desaparició del Centre d’Especialitats de Paterna en els pressupostos 2011 de la Generalitat”. Segons Ripoll “estem davant una actitut contemporitzadora de l’equip de govern en este tema, ja que no ha exigit amb determinació el centre d’especialitats per a Paterna i ha deixat que desapareguera dels pressupostos”.

Així, Ripoll ha assegurat que “de nou, els polítics no donen el servei públic que cal a la ciutadania. I sembla que Compromís per Paterna ha de recordar als polítics del consistori, i també aplicar-se a si mateix, que treballem per als paterners i paterneres i no al contrari. A més a més, Compromís també considerem que hi ha hagut una falta d’interés per part dels representants de l’administració pública que han d’assistir a la Mesa de Salut, que no sempre han participat”, comenta.

“Per això, si Compromís per Paterna estem al proper equip de govern, exigirem a la Generalitat que assumisca la seua responsabilitat en la millora de la sanitat pública a Paterna, i per això demanarem a la Conselleria de Sanitat l‘execució del Centre d’Especialitats i que s’ubique al barri de Santa Rita per la seua centralitat al distints barris i per la seua accessibilitat. Així com els consultoris que falten (Santa Rita i Lloma Llarga) en els seus pressupostos. Mentrestant, li demanarem que millore la dotació de metges especialistes en el centre de Burjassot per a reduir les llistes d’espera”, ha finalitzat Loles Ripoll. © HortanoticiasDejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here