El Bloc denuncia un acord entre PP i PSPV per “passar fulla” sobre irregularitats en els comptes de 2007

0
78
Bankia

Al Plenari del 27 de juliol de l’Ajuntament de Torrent, s’han desestimat les al•legacions del Bloc en el cas de la presumpta contractació i pagaments il•legals a un diari digital al 2007, duran l’última etapa del Govern socialista de Josep Bresó.
Per al portaveu del Bloc, Vicent Beguer, queda demostrat que segons la documentació enviada al Tribunal de Cuentas i l’aportada pel propi Ajuntament no hi ha justificació provatòria que acredite que el director del mitjà ni aquest mateix estigueren donats d’alta ni com a empresa ni com a professional o autònom.

Segons la pròpia Llei de Règim Local i de les Hisendes Locals, els Ajuntaments no poden contractar ni signar convenis econòmics amb particulars i empreses que no estiguen donats d’alta de manera legal i fiscal. “Aquesta persona i la seua empresa no tenien capacitat de contractar amb cap administració pública”, ha assenyalat el portaveu nacionalista.

El Bloc va presentar una bateria d’al•legacions sobre el particular perquè aquestos contractes i pagaments afectaven la confecció del Compte General del 2007, que hui s’ha aprovat definitivament amb els vots a favor del PP, l’abstenció del PSOE i el vot en contra del Bloc.

Per a Beguer, “el PP ha primat més l’aprovació del Compte General del 2007 que tractar d’esclarir presumptes irregularitats i resoldre les mateixes dins de la comptabilitat local”. Beguer va manifestar al Plenari el total desemparament de la resta de regidors cap a la seua persona: “tant PP com PSOE s’han posat d’acord en passar fulla sobre aquesta persona i el seu diari, des d’on s’abocaren insults i desqualificacions des del 2006 fin la campanya electoral del 2007, i tot allò finançat pel govern del socialista Bresó i tapat ara pel govern del PP de Torrent”.

El edil del Bloc ha anunciat al plenari que posarà en coneixement del Tribunal de Cuentas la seua disconformitat sobre l’informe enviat pel govern del PP al propi Tribunal en abril de 2010 on s’exculpava al govern socialista de la gestió i els pagaments dels diferents contractes en favor d’aquesta persona i la seua empresa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here