El Bloc denuncia l’any que porta esperant una entrevista amb el director general de Transports

0
46
Bankia

Segons reflexa al contador de la pàgina web de la formació, hui fa 365 dies que el seu portaveu, Jordi Sebastià, va demanar una entrevista amb el Director General de Transports, Vicente Dómine, que encara no ha tingut lloc.
El motiu de la entrevista era “parlar del projecte de soterrament de les vies del metro a Burjassot”, per a exposar el seu punt de vista “davant d’una obra fonamental per al futur del municipi”, explica Sebastià.

Per aquesta raó, el portaveu nacionalista considera que ”aquesta actitud demostra la falta d’interès que el senyor Dómine sobre les veus crítiques amb el projecte que ha llançat des de la Conselleria”.

Per altra banda, Sebastià ha recordat que “la Conselleria no ha parat d’enganyar els ciutadans de Burjassot fent-los creure que el projecte que presentava era l’únic viable i que necessàriament l’Ajuntament havia de pagar el 50% de l’obra, quan la primera fase del soterrament de les vies ha sigut finançada integrament per la Conselleria”.

Des de la formació no entenen aquesta situació de discriminació “que obliga els consistoris a hipotecar-se ja siga amb diners, ja siga amb plans urbanístics que arruïnen el seu futur”.

Per últim, Sebastià ha recordat que, a més, “la Conselleria ha incomplert els seus compromissos i tots els terminis a què es va obligar en l’acord signat amb l’Ajuntament.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here