El Bloc demanarà la supressió de les dietes al CEMEF y al Consell Rector de l’Institut de Cultura

0
46
Bankia

El Bloc Nacionalista Valencià de Burjassot demanarà, com a mesura per reduir els efectes de la crisi, la supressió de les dietes als consellers de l’empresa municipal CEMEF i també la dels membres del Consell rector de l’Institut Muncipal de Cultura i Joventut (IMCJB).
Els nacionalistes consideren oportuna aquesta mesura, ja que “la crisi obliga a reduir despeses i és bo que es veja que activitats com aquestes, que es fan amb voluntat de servei al poble, deixen de ser remunerades”, argumenta el portaveu, Jordi Sebastià.

Actualment, en els dos organismes hi ha adscrites unes dietes de 90 euros per cada reunió per a tots els membres, encara que al CEMEF no es van fer efectives per decisió de l’anterior gerència del BLOC i PP degut a la delicada situació econòmica.

En CEMF, els consellers són designats pels partits polítics amb representació al consistori mentre que al Consell Rector de l’IMCJB participen també representants d’associacions del poble.

El BLOC presentarà escrits en el registre de les dues institucions per tal de fer efectiva la seua demanda i esperen que “la resta de partits i associacions entenguen la situació i se sumen a la nostra proposta”, conclou Sebastià.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here