El Bloc demana que les ajudes al transport per a estudiants incloguen l’Escola Oficial d’Idiomes

0
38
Bankia

El Bloc Nacionalista Valencià de Burjassot ha demanat en una moció al plenari de l’Ajuntament que les bases reguladores de les ajudes al transport per als estudiants que han de desplaçar-se fora del municipi també incloguen els alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes.
“El centre oficial per estudiar idiomes més pròxim -indica el portaveu dels nacionalistes, Jordi Sebastià- és l’Escola Oficial d’Idiomes de València i això implica que els estudiants de la localitat han d’usar el tamvia. Considerem que l’EOI s’ha d’incloure també entre els centres que donen dret a rebre l’ajuda pequè el coneixement de llengües s’ha convertit en imprescindible per a l’accés a la cultura i al món del treball en una societat cada vegada més globalitzada”.

L’acord del plenari de març del 2009 encara està pendent

Al respecte d’aquesta moció, el portaveu del Bloc de Burjassot ha recordat que el passat mes de març va demanar al plenari que es demanaren disculpes pel retardament en la concessió dels bons de l’any passat, ja que els estudiants hagueren de pagar-se el transport al complet durant més de dos mesos.

En la moció, el Bloc demanava també que es retornaren els diners que els estudiants havien hagut de pagar de més per aquest retardament. Davant de la dificultat de fer el càlcul dels diners, l’acord contemplava únicament que es demanarien disculpes als afectats però, com manifesta Sebastià, “encara estan esperant-les. A l’equip de govern li costa reconèixer els errors i demanar disculpes als ciutadans i això hauria de ser una pràctica normal en una administració democràtica”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here