El Bloc demana que l’actual Ausiàs March siga un edifici o espai públic i no vivendes

310

El Bloc d'Alboraia, mitjançant la regidora en l'Ajuntament d'Alboraia, Àngels Belloch, ha demanat que els terrenys que actualment ocupa el col•legi públic Ausiàs March, siguen en el futur un edifici o espai públic, i no es destinen a vivendes.
Aquest lloc públic podria incorporar un aparcament també públic. Belloch fa esta petició com a conseqüència de l'aprovació en febrer, per part de la majoria governant del PP, de la requalificació del col•legi com a sòl residencial.

Per al Bloc, l'actuació del PP provoca que els pares i mares del col•legi Ausiàs March queden en una situació de provissionalitat, perquè el col•legi queda fora d'ordenació fins a la construcció del nou centre en una altra ubicació, construcció que porta anys ajornant-se.

El Bloc d'Alboraia creu que cal una dotació pública i un aparcament subterrani, i no més vivendes, que es poden construir en altres zones del poble amb menor densitat de població. També la major densitat de vivendes, cas de la requalificació, provocaria un augment de les dificultats per a aparcar, l'augment del trànsit, més vehicles, una reducció de la ventilació entre els edificis i l'augment de l'ombra sobre les vivendes annexes, que són de planta baixa i una o dos altures.

Per al partit valencianista, una altra conseqüència de la requalificació de terrenys és que es va a empitjorar de manera notable la qualitat de vida del veïnat de la zona, donada la manifesta manca de zones verdes i parcs i jardins que hi ha entre els carrers Diví Mestre i Sant Isidre Llaurador, zona on es troba el col•legi.

Si l'espai que ocupa el CP Ausiàs March en el futur és un bloc de vivendes, diu la regidora del Bloc, les conseqüències seran un augment evident de la densitat de vivendes i població als carrers Pintor Valero, Sant Isidre i Cullera, així com els immediats: València, Grup San José Obrer, Coret i Peris, Racó de Sant Llorenç, Pintor Sorolla i Daniel l'Orxater.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.