El Bloc demana la dimissió d’Álvaro després d’admetre que treballa en una empresa que va rebre una concessió de l’Ajuntament

0
82
Bankia

El reconeixement de l’alcalde d’Alboraia, Manuel Álvaro, d’haver compatibilitzat el seu càrrec d’alcalde amb el treball com a diputat en la Diputació i el de president del PP de l’Horta Nord amb el treball com a conseller delegat en una empresa que va treballar en el passat per a l’Ajuntament d’Alboraia ha indignat a l’oposició que demana la seua dimissió.
Álvaro va reconéixer en el Ple municipal ordinari del 31 de gener a preguntes d’un vei de la localitat que treballa per a una empresa privada.

Segons denuncia Angels Belloch, en els dies successius s’ha alçat una cadena de declaracions i contradeclaracions, i l’alcalde ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil. Al mateix temps, en Internet diversos foros han reproduït el comunicat en el qual s’explicava la situació.

“El que està clar”, per a la regidora del Bloc en l’Ajuntament d’Alboraia, “és que, si es confirmara els extrems que l’alcalde va reconéixer, Manuel Álvaro hauria de dimitir o abandonar la seua activitat privada i explicar la situació”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here