El Bloc de Meliana critica la falta d’iniciatives per a fomentar l’ocupació als pressupostos de 2014

714


Per al 2014, el Partit Popular de Meliana ha aprovat uns pressupostos de 6, 5 milions d’euros que se centren, segons el portaveu del Bloc, Jospe Riera, “quasi exclusivament en les tasques de manteniment de carrers, jardins i edificis, com reflectix l’acalde mateix, Pedro Cuesta, en la seua memòria de l’Alcaldia”.

Per a Riera, “són uns pressupostos que demostren el desgast del govern popular i l’esgotament d’un projecte basat en grans projectes i inversions que no acaben d’arribar i que ha deixat de costat els problemes reals de les persones. Ara, Pedro Cuesta només se centra en una part de l’actuació municipal, el manteniment”.

Segons el grup de l’oposició, després de 7 anys en el govern i en plena crisi econòmica, el Partit Popular “ha sigut incapaç de posar en marxa polítiques locals de foment dels sectors econòmics del municipi i de foment de l’ocupació, quan a Meliana hi ha unes 1.200 persones sense faena. El mateix ocorre amb les polítiques socials, que no arriben als sectors més colpejats per la crisi”.

Per al Bloc-Compromís, el Govern municipal ha anat retallant i suprimint diferents servicis. Així, el regidor valencianista destaca com “per al 2014, es confirma la pràctica desaparició de l’Agència de Foment Econòmic, un servici bàsic per a impulsar l’economia local, molt castigada estos anys, especialment el comerç”.

“Una evidència més de la incoherència de la política del PP són els ridículs 750 € per a la promoció del valencià, després d’haver suprimit també el servici de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià”, critica Riera.

D’altra banda, la formació política incideix en el fet que es tracta d’uns pressupostos que es basen en una càrrega impositiva molt alta. Així, com recorda Riera, “la contribució urbana (IBI) a Meliana és de les més altes de la comarca. La majoria de les famílies pagaran per les vivendes un tipus del 0, 85%, després de l’augment imposat pel govern popular de Rajoy”.

2 Comentarios

  1. Pero señores/as del “CUMPRUMIS”…..NO se dan cuenta que ya no engañan a nadie, aunque solo saquen sus intervenciones llenas de falsedades y engaños ???????

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.