El Bloc critica que l’Ajuntament gaste 10.800 euros en contractar una orquestra per a celebrar l’1 de Maig

129

El portaveu del Bloc-Coalició Compromís al l’Ajuntament de Burjassot, Jordi Sebastià, assegura que “no és així com es celebra una jornada reivindicativa a favor dels drets dels treballadors, en un moment en què s’estàn retallant eixos drets”.
El representant del BLOC-Coalició Compromís en la Junta de govern de l’Ajuntament de Burjassot, Jordi Sebastià, ha votat contra de la programació prevista per l’equip de govern per a celebrar la jornada de l’1 de maig. Com cada any, el consistori té previst celebrar un dinar popular i després contractar una orquestra de ball que enguany costarà 10.800 euros. Per a Sebastià:

“Des de Bloc-Coalició Compromís entenem que així no se celebra una jornada reivindicativa com és la de l’1 de maig, a favor dels drets dels treballadors i treballadores, i encara menys en un moment com el que estem passant, quan els seus drets estan sent retallats de manera implacable per les successives reformes impulsades des del govern central”. “Difícilment s’entendrà per part de la població -finalitza Sebastià-, que quan l’Ajuntament es troba en crisi ens gastem més de 10.000 euros per portar una orquestra de ball a la plaça per a un acte populista que desvirtua totalment la reivindicació que ha de portar implícita la jornada del primer de maig”. © Hortanoticias
Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.