El Bloc critica que el govern del PP gastà 437.960 euros de més durant el 2008

380

El Bloc de Meliana ha criticat que el govern del PP, presidit per l’alcalde Blas Devís, ha presentat una liquidació del pressupost del 2008 “negativa en tots els indicadors econòmics”.
El regidor del Bloc Josep Riera ha asegurat que “el romanent de tresoreria, és a dir, la diferència entre els ingressos i les despeses efectuades, ha sigut negatiu en 289.344, 78 euros; mentre que el Reconeixement Extrajudicial de Crèdit, és a dir, els diners gastats sense consignació pressupostària perquè no hi havia crèdit suficient en les partides ha sigut de 148.615, 25 euros.

Segons Riera, “això vol dir que el govern popular ha gastat un total de 437.960, 03 euros que no tenia” i ha afegit que “la política econòmica dels populars és del tot irresponsable, gastant sense miraments els diners que no tenen”.

Un altre indicador econòmic negatiu que demostra esta realitat és l’estalvi net, és a dir, la diferència entre els ingressos i les despeses corrents per al funcionament normal de l’Ajuntament que, per primera vegada, ha sigut negatiu en 84.888, 86 euros. Com diu el responsable valencianista “no volem ni pensar en quina situació econòmica es pot trobar l’Ajuntament al final de la legislatura si el PP continua amb este descontrol econòmic i pressupostari”.

Per als valencianistes, “encara és més preocupant que, lluny d’ajustar-se el cinturó, Devís manté un nivell de despesa del seu govern molt elevat i sense control, tal com hem vist en els pressupostos del 2009 en partides com ara les retribucions de l’alcalde i dels regidors, el consum de mòbils, protocol, comunicació i d’altres”.

Així, Riera constata com “per a reequilibrar els comptes municipals, l’alcalde haurà de fer un pla de sanejament econòmic i recórrer a alguna mesura que afectarà negativament els pressupostos que queden d’esta legislatura i, molt probablement, de la legislatura que ve. Això és pa per a hui i fam per a demà”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.