El Bloc-Compromís de Burjassot convida els veïns a reclamar contra la taxa Tamer

0
35
Bankia

El portaveu del grup municipal del Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Burjassot, Emili Altur, ha convidat a la ciutadania a fer les màximes reclamacions posibles contra la pujada de la taxa Tamer amb el formulari disponible al Servei d’Atenció a la Ciutadania del propi Ajuntament de Burjassot.
A l’Ajuntament de Burjassot s’ha posat a disposició de tota la ciutadania del poble una instància per a facilitar les reclamacions, ja que “gràcies a la nefasta gestió del PP en l’Emtre, la nova Tamer, la taxa Metropolitana pel Servei de Tractament i Eliminació de Residus Urbans, representa un increment exagerat i desproporcionat de les tarifes que, fins a la data han abonat els veïns pel mateix servei, i que comporta una mitjana d’augment del 150% al 215%”, explica Altur.

El portaveu del Bloc ha recordat que, tal i com va denunciar en el seu dia, “en la pujada de la taxa s’inclouen despeses financeres que no deurien estar i partides que deurien estar asumides per la Generalitat”. A més, ha afegit que, “el sobrecost de les noves instal•lacions de Quart de Poblet i Manises denoten una manca de previsió i de gestió adequada per part del PP”.

Alhora que, afegeix, “la gestió dels residus en l’Horta ha estat presidida per la contínua improvisació i insostenibilitat. L’abocador tancat en els anys noranta al terme de Riba-roja, els problemes continus en l’abocador de Dos Aigües, la manca d’instal•lacions de tractament adeqüades com ho deixa palés la instal•lació de Fervasa, són només alguns exemples d’aquesta gestió lamentable”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here