El Bloc-Compromís aposta per crear una xarxa d’cupació als camps abandonats am l’objectiu de crear 100 llocs de treball

0
75
Bankia

El Bloc-Compromís de Torrent proposa crear una xarxa d’ocupació als camps abandonats del municipi amb l’objectiu de destinar-los a la producció i investigació de productes agrícoles de forma ecológica. La coalició electoral assegura que aquesta mesura pot crear al voltant de 100 llocs de treball entre investigadors i llauradors.
Així doncs, associada i dirigint aquesta producció, hi haurà un equip investigador que treballarà en processos de millora genètica per aconseguir una major estabilitat, diversitat, qualitat i resistència front a estressos ambientals i patògens. Així mateix, es treballarà també en la recuperació i en el manteniment dels recursos genètics d’espècies i varietats torrentines i valencianes.

La formació valencianista i ecologista també aposta per la democratització de la Cambra Agrària i, en aquest sentit, impulsar el cooperativisme per a encarregar-se de la comercialització dels productes per a facilitar la sostenibilitat del projecte i l’accés dels torrentins i torrentines a uns productes sans, de qualitat i sense intermediaris.

Així mateix, des de la formació valencianista i ecologista s’aposta també per subvencionar els mètodes naturals i donar suport tècnic a aquells agricultors que opten per eliminar els pesticides i additius químics dels seus cultius en la lluita contra les plagues.

I, fet i fet, per a continuar amb la protecció del camp, Bloc-Compromís ha anunciat que establirà una prioritat en la unitat de vigilància mediambiental per tal de vigilar, previndre i sancionar efectivament els robatoris als camps, tal com es va treballar en aquesta iniciativa des del grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes.

Un altre aspecte que contempla la formació valencianista i ecologista és donar a conéixer i promocionar el patrimoni agrícola de Torrent. En aquest sentit s’ha presentat el compromís de promoure els horts escolars per a promocionar la riquesa mediambiental i cultural de la nostra horta. © HortanoticiasDejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here