El Bloc asegura que els veïns es queixen per l’estat del jardí de Salvador Giner

373

Els veïns del carrer Salvador Giner han presentat més de huitanta firmes queixant-se per l’estat del jardí, que es troba abandonat, ple de brossa i amb el mobiliari inservible, com ara la font. També es queixen per l’estat del pipi-can, per la ubicació actual i perquè en farien falta més, segons ha explicat el Bloc.
Per al portaveu del Bloc, Josep Riera, “és lamentable que el govern popular tinga en este estat lamentable, des de fa mesos, una zona enjardinada que està tot just al costat de les dos zones en què l’Ajuntament invertirà més de 700.000 euros per refer els jardins ja existents dins del Pla Zapatero. És tota una contradicció i un evidència de la mala gestió global en jardins del govern municipal”.

El Bloc ja ha denunciat en diverses ocasions l’estat d’abandó en què s’han trobat estes zones enjardinades que limiten amb el polígon industrial durant llargues temporades. De fet, com diu Riera, “sembla que el govern popular haja deixat abandonades de manera intencionada totes estes zones enjardinades per a justificar posteriorment una inversió totalment desproporcinada”.

Segons el Bloc, estes zones enjardinades es podrien haver millorat amb uns 300.000 euros i la resta es podrien haver destinat a fer una auditori més gran per al Conservatori, una obra que també s’escomet amb el Pla Zapatero.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.