El Bloc adverteix de que les obres de supressió del pas a nivell estan “inacabades i abandonades”

6 lecturas

A finals de 2008 la Conselleria d’Infraestructures i Transport va assegurar que les obres de supressió del pas nivell de la línia 3 del metro anaven a “molt bon ritme”, i en preveien la seua finalització en este primer trimestre del 2009. Segons el Bloc, la realitat és una altra, ja que les obres es troben “totalment parades i abandonades. De fet, s’han emportat tota la maquinària”.
Per al portaveu del Bloc, Josep Riera, “és del tot irresponsable fer estes declaracions quan les obres es troben en este estat d’abandó i quan s’ha obert la circulació al trànsit en unes condicions precàries i d’inseguretat. Esta situació evidència el poc pes que l’actual equip de govern municipal té davant la Generalitat”.

La Conselleria recorda que estes obres, que s’iniciaren a l’inici del 2007, suposaran una inversió de 2, 3 milions d’euros però, segons Riera, “no diu que estes obres ja van aparèixer en els pressupostos de la Generalitat del 2002, que han tardat cinc anys a començar-les i que, des que es van iniciar, ja porten més d’un any de retard en l’execució”.

El Bloc demana a la Conselleria que complisca este últim termini a què s’ha compromés per a finalitzar les obres i que no faça més ajornaments, ja que primer havien d’estar finalitzades a l’inici del 2008, després abans de l’estiu passat, posteriorment al desembre de 2008 i, ara, en el primer trimestre del 2009.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí