El Bloc acusa al PP de mala planificació al deixar les obres del col•lector paralitzades un mes

265

Les obres del col•lector central que transcorre per l’eix de l’avinguda Santa Maria fins al carrer del Calvari “s’alentixen de manera incomprensible i ja duren un any, fet que està generant pèrdues econòmiques importants al sector comercial local, a més de molèsties al veïnat”, asseguren des del Bloc-Compromís.
Com denuncia el seu portaveu, Josep Riera, “la mala planificació ha suposat que les obres han estat pràcticament parades durant tot el mes d’agost, quan és evident que amb només uns dies de faena real es podria haver obert al trànsit la totalitat del vial”. Estes obres afecten la zona comercial més important del municipi i un dels eixos bàsics pel que fa a la circulació, en travessar tot el poble d’oest a est.

“La dificultat, i de vegades la impossibilitat, per a accedir els clients als locals comercials i poder fer les compres o demanar un servici ha suposat una gran disminució en les vendes”, insisteixen des del grup de l’oposició qui afirma que esta situació “està fent sofrir de forma important els empresaris, tant dels carrers on es fan les obres com dels adjacents. Situació que s’ha agreujat encara més durant els mesos d’este estiu, fet que ha provocat que alguns comerços o establiments es plantegen tancar definitivament”.

Per això, el responsable valencianista insta l’alcalde, Blas Devís, perquè “s’agafe seriosament este greu problema del poble i pose fi a esta situació, amb la garantia que la setmana que ve finalitzen les obres necessàries per tal de restablir l’accessibilitat als comerços i el trànsit”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.