El ‘Black Friday’ arriba a Puçol per fomentar el xicotet comerç local

0
164

El Black Friday aterra a Puçol el pròxim 25 de novembre, amb descomptes de tot tipus en tots aquells comerços locals que participen d’esta iniciativa. Durant l’horari d’obertura dels respectius comerços i bars, s’oferiran un conjunt d’ofertes, descomptes i promocions de què es podran beneficiar els clients que visiten estos establiments. Amb esta nova iniciativa es pretén fomentar la compra al xicotet comerç local.

884-comercios-abiertos-de-noche-1 La Campanya Black Friday 2016 és la primera que se celebra de manera conjunta al municipi de Puçol en ser gestionada des de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP). La mateixa associació col·labora amb els diferents comerços a través de la campanya comercial i de màrqueting per donar a conèixer d’una forma més uniforme i potent esta jornada a la localitat. Cadascun dels comerços d’ACEP que participen rebran un cartell imprès, la seua respectiva campanya publicitària a través de les xarxes socials, i un vídeo per promocionar el primer Black Friday de Puçol. 882-cartel-black-friday-1

De forma independent, cadascun dels comerços aplicarà els descomptes, ofertes i promocions que considere necessaris durant el seu horari d’obertura del 25 de novembre. Des d’ACEP preveuen que més o menys un total de 80 comerços participen d’esta iniciativa que arriba amb força des dels Estats Units i que este any aterra a Puçol, després que durant anys ja ens hàgem beneficiat d’ella en grans superfícies. És el moment d’adaptar esta campanya de vendes a nivell local i de xicotet comerç.

El president d’ACEP, Gonzalo Alcácer, ha mostrat un gran entusiasme en esta iniciativa que pretén, igual que la Shopping Night, “recordar a la gent que compta amb un comerç en el seu propi poble que ofereix bons productes, amb grans descomptes i de la mà de molt bons professionals”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here