Educació inclou col·legis de Torrent, Paterna, Xirivella, Silla i Massamagrell per al programa d’aules de 2-3 anys per al pròxim curs

0
239

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha fet públic el llistat de 34 centres nous que implantaran aules d’Educació Infantil 2-3 anys per al pròxim curs escolar 2016-2017 com a conseqüència dels resultats de l’informe d’avaluació dels 35 centres que ja implantaren el programa el curs anterior.

vicent marzà
El conseller d’Educació, Vicent Marzà.

Així, a la província de València, s’incorporen un tal de 21 noves aules, 5 de les quals estaran a col·legis de la comarca de l’Horta. En concret, als municipis de Torrent, Paterna, Silla, Massamagrell i Xirivella.

A Torrent, el CEIP San Juan Bautista tindrà una nova aula de 2-3 anys i es mantindrà la que l’any passat ja va implantar-se al CEIP Federico Maicas. Per al pròxim curs, s’incorporen al programa el CEIP Antonio Ferrandis de Paterna; el CEIP Sant Roc de Silla; el CEIP Rei en Jaume de Xirivella i el CEIP Obispo Amigó de Massamagrell. A més, continuarà amb l’aula que ja ha funcionat aquest curs el CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here