Educació es compromet a estudiar la construcció del col·legi número 4 de Picassent

1188

Picassent-Educacio-reunio-Miquel-SolerLa construcció del col·legi número 4, la rehabilitació del CEIP Sant Ignasi de Loiola i la possibilitat de cursar el 2n nivell del 2n cicle de Batxillerat al Centre de Formació de Persones Adultes són algunes de les peticions que s'han presentat al secretari autonòmic d'Educació, Miquel Soler,  per part de l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia; la regidora d'Urbanisme, Lola Albert; la regidora d'Educació, Belen Bernat, i el cap d'estudis de l'EPA, Pep Albentosa.

La sol·licitud d'autorització per poder impartir el 2n nivell del 2n cicle de Batxillerat al Centre de Formació de Persones Adultes de Picassent va ser el primer punt exposat. Una petició que ja fou sol·licitada per l'Ajuntament de Picassent fa anys, donada la demanda existent de persones que volien i necessitaven obtindre esta titulació.

Altre dels temes tractats en la reunió abordava la necessària i urgent construcció del col·legi número 4, un col·legi que, segons l’alcaldessa, “milloraria sobradament l'existent demanda de matriculació a Picassent”.

La rehabilitació del CEIP Sant Ignasi de Loiola fou un altre dels punts tractats en esta reunió. García recorda a Soler que es un centre “on contínuament és l'Ajuntament qui actua amb tasques de manteniment i millora de les instal·lacions, com ara la rehabilitació del pati exterior, zones enjardinades, serveis, i d'altres espais que necessiten d'un manteniment constant”. L’alcaldessa entrega a Soler un informe realitzat pel departament d'Urbanisme de l'Ajuntament, on s'apunta l'estat actual del Centre.

Per la seua banda, Soler es va comprometre a enviar un tècnic de la Conselleria d'Educació, per vore les instal·lacions del Col·legi Sant Ignasi i també, estudiar la construcció del col·legi número 4.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.