Diputació s’interessa pel projecte de recuperació de les trinxeres de la Guerra Civil a Rafelbunyol

463

El diputat de l’àrea de Memòria Històrica de Diputació de València, Ramiro Rivera, visità els treballs d’excavació de les trinxeres de ‘Els Germanells’ a Rafelbunyol, restes bèl·liques la Guerra Civil que pertanyen a la línia de defensa de València coneguda com la Línia Immediata.

trincheras RafelbunyolEl projecte tracta de posar en valor aquest conjunt singular format per una sèrie de coves-refugi i un entramat de trinxeres i llocs de tirador excavades directament sobre la roca que arriben a 1,80 metres d’altura en alguns punts.

En total son 200 metres de trinxeres i 4 punts de defensa, construïts en l’any 1938 per l’exèrcit republicà, a l’únic espai forestal de Rafelbunyol que l’Ajuntament treballa per a protegir doblement, en l’àmbit mediambiental i patrimonial, a més de fer que aquest espai siga visitable, recuperant l’entorn perquè en la visita es puguen veure les tècniques de construcció de les estructures i també que es puguen conéixer les sensacions viscudes pels soldats que estaven allí.

El diputat Ramiro Rivera estigué acompanyat en la visita per l’alcalde Fran López y la concejala de Memòria Democr’atica, Alicia Piquer.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.