La Diputació de València impulsarà el turisme a Alaquàs

701

AlaquàsLa diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, ha rebut a l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, per tal d’analitzar les línies de col·laboració en matèria de promoció de l’oferta turística de la seua localitat i establir un pla de treball conjunt.

L’alcaldessa d’Alaquàs ha proposat a la diputada diferents temes d’interès per a potenciar les possibilitats turístiques del municipi de l’Horta. La primera edil ha posat sobre la taula la completa oferta d’Alaquàs que “compta amb un important patrimoni representat sobretot pel Castell, declarat Bé d’Interès Cultural, una saborosa gastronomia que uneix qualitat i innovació i una oferta cultural i musical durant tot l’any”.

García Campos ha posat de relleu que “el turisme és un motor econòmic excepcionalment rentable que aporta a la regió riquesa col·lectiva i llocs de treball” i que l’Ajuntament d’Alaquàs continuarà treballant “per confeccionar un pla de promoció de turisme a Alaquàs a llarg termini que comence a ser eficient econòmicament per a la població, apostant per un turisme de qualitat que tinga en el patrimoni local i en la gastronomia els seus eixos principals, sense oblidar la cultura popular, festes i celebracions col·lectives”.

Per la seua banda, Moncho ha mostrat el seu suport a l’Ajuntament d’Alaquàs per a “promocionar la seua oferta turística global i així, contribuir al desenvolupament del municipi” i li ha explicat la possibilitat d’acollir-se a les “noves línies de subvencions turístiques que estem preparant per al pròxim any”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.