Burjassot advoca per l'especialització i la modernització del mercat per a competir amb les grans superfícies

680

Puçol mercado-solidario-3

El regidor de mercadets i mercats de l’Ajuntament de Burjassot, Roc Senent, ha visitat el mercadet dels dimecres per parlar amb els seus comerciants i conèixer de primera ma els reptes als quals s'enfronten. Aquesta visita se suma a la feta la setmana passada als comerciants del Mercat Municipal, aprofitant la celebració dels Dies Taronja.

En aquesta línia, també s'ha celebrat ja una primera reunió del Consell de Comerç, l'òrgan municipal consultiu format per les diferents organitzacions comercials a Burjassot (CODEMER, Associació de Comerç i Servicis de Burjassot, Avalarte i Empresaris de Burjassot) i els partits polítics, i presidit pel regidor. Amb la imminent campanya de Nadal, la segona es convocarà per als pròxims dies.

Senent ha explicat que "els reptes dels venedors dels mercats són enormes i si no es produeix una especialització del producte i una modernització de cada parada venedora, no podran competir amb les grans superfícies que ja fa anys que s'han instal·lat als nostres barris."

Per a Compromís per Burjassot, "parlar amb els comerciants i escoltar els seus problemes és el primer pas per intentar donar solucions i millorar la situació del nostre comerç local, eix fonamental de les polítiques de Compromís".

En eixa línia, el grup recorda que aquest pròxim dissabte se celebra el primer aniversari de les Nits al Mercat, una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i CODEMER. "Aquesta iniciativa ha estat tot un èxit de dinamització i estímul del Mercat Municipal que s’està propagant per diferents pobles del voltant".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.