La Diputació convoca les ajudes per a implantar el Pla de Normalització Lingüística de 2021

181

La Diputació de València, a través de la Unitat de Normalització Lingüística, ha publicat la convocatòria de subvencions per a la implantació del Pla de Normalització Lingüística 2021. El termini de presentació d’instàncies per als ajuntaments està obert fins al 3 de maig.

Segon explica la diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, des de la Diputació “volem ajudar als municipis a implantar els plans de Normalització Lingúística, un conjunt d’accions i estratègies dirigides a promocionar l’ús de la nostra llengua”.

Les ajudes estan destinades a municipis de la província de València, amb prioritat els de 3.000 a 10.000 habitants. La convocatòria té per objecte establir les condicions que regularan la concessió d’un màxim de 8 ajudes per a la implantació d’un Pla de Normalització Lingüística, l’import del qual està estipulat en un màxim de 11.250 euros, i que serà subvencionat al cent per cent.

El Pla de Normalització Lingüística és un conjunt d’accions formatives i tècniques encaminades a millorar el coneixement i l’ús del valencià en un municipi, i que té com a destinataris el personal públic de l’ajuntament, els establiments comercials i els col·lectius socials de la població.

La durada de realització del pla serà com a mínim de 300 hores, de les quals un 15% seran hores de treball de gestió i un 85% de treball presencial.

El pla inclou una programació completa de tasques formatives, tasques tècniques de correcció i traducció i un procés d’exploració, revisió i, si escau, correcció o traducció de la toponímia menor del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.