Després de 2 anys finalitzat, el Centre de Dia públic continua tancat

0
105
Bankia

Després de més de dos anys finalitzat, el Centre de Dia públic de Picanya, complexe propietat de la Generalitat que compta a més amb 31 habitatges per a gent major, continua tancat. Per això, Compromís per Picanya ha elevat al seu Grup Parlamentari el problema per a demanar a la Generalitat explicacions a Les Corts.
El Grup Parlamentari ha presentat una esmena perquè s’establisca com un objectiu bàsic de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, l’obertura immediata del Centre de Dia.

Segons explica Comporomís, el Centre de Dia es troba en un complex que compta amb 31 habitatges per a gent major per atendre les seues necessitats però que més de dos anys després d’obrir-se, i 4 anys des de que van finalitzar les obres, encara està buit i sense prestar servei. Per a Compromís, “la Generalitat sembla que obvia la preocupació i els interessos de eixos veïns”.

“De no acceptar-se pel Govern Valencià la proposta o de no formalitzar-se el més aviat possible, Compromís instarà a tots els partits de Picanya a fer un front comú al reiterat incompliment de les promeses, compromisos i deures del Govern de la Generalitat” ha manifestat el regidor de Compromís a Picanya, Xavier Rius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here