Alboraia demana a la conselleria de Sanitat un nou pediatre per als ambulatoris del municipi

0
35
Bankia

L’Ajuntament d’Alboraia ha demanat a la Conselleria de Sanitat que es reforce el servei de pediatria en els ambulatoris d’Alboraia i que envie un nou pediatre al municipi. Al llarg de la passada legislatura, i davant la petició de nombrosos usuaris, Sanitat va anunciar el reforç del servei, però mai arriva el metge.
Segons la proposta signada per la segona tinent d’alcalde i portaveu de Compromís per Alboraia, Àngels Belloch, “demanem que en els pressupostos de la Generalitat Valenciana s’incloga en la partida corresponent els recursos econòmics necessaris per a fer efectiu eixe reforç”. La moció va ser aprovada en el darrer Ple municipal de l’Ajuntament d’Alboraia per unanimitat.

“Alboraia té vora 23.000 habitants, i el nucli urbà uns 17.000. Som un poble amb molta població infantil, i per a una atenció millor, cal un reforçament del servei. Alboraia ha incrementat molt la seua població els últims anys, i per tant no podem continuar amb els mateixos serveis, també hem d’incrementar-los”, recorda Àngels Belloch.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here