Denuncien que el PP ha imcomplit l’acord municipal de les ajudes al comerç local

0
124

El PP de Meliana ha incomplit en els pressupostos municipals del 2012, aprovats recentment, l’acord plenari de 6 d’octubre de 2011 de crear un fons per a ajudes de suport i de promoció del comerç local, molt afectat per les obres, de més d’un any de duració, del col•lector central, des de l’avinguda Santa Maria fins al carrer Calvari, segons ha denunciat el Bloc. L’acord amb els comerciants era destinar durant el 2012 entre 30.000 i 40.000 euros.
Per al portaveu del Bloc-Compromís, Josep Riera, “el nostre grup polític entén que en uns pressupostos de 6, 3 milions d’euros hi ha recursos suficients per a complir el compromís amb els comerciants i donar suport a un dels sectors econòmics fonamentals de Meliana. No entenem que el PP deixe a la seua sort tots estos establiments. En estos moments de crisi econòmica, cal apostar d’una forma valenta i decidida pels sectors econòmics tradicionals”.

La coalició ja va presentar al seu dia la moció de suport al sector comercial, que fou aprovada per unanimitat, i en el procés d’aprovació dels pressupostos ha presentat esmenes i fins i tot una reclamació perquè el govern popular complira el compromís assolit amb els comerciants.

Segons el regidor valencianista, “la negativa total que hem trobat en el govern del Partit Popular a reconsiderar els diners destinats a les ajudes demostra que la seua paraula i el seu vot en els plens no té cap valor, perquè els incomplixen constantment”.

En este sentit, si bé no hi havia una “obligació exigible” per l’acord plenari, segons l’interventor municipal en el seu informe de contestació a la reclamació presentada pel Bloc-Compromís, sí que hi havia un “compromís adoptat” pel PP davant el ple, i també amb l’associació de comerciants i els comerciants no associats, de consignar en els pressupostos elaborats per l’Alcaldia per al 2012 les quantitats esmentades, “un compromís que ha quedat en res”, assenyalen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.