Denuncien falta de llum, olors i filtracions d’aigua als aparcaments de Lubasa que ara gestiona l’Ajuntament

0
81
Bankia

Iniciativa per Mislata ha denunciat que els aparcaments que va construir Lubasa i que ara gestiona l’Ajuntament pateixen greus deficiències com falta de llum, olors i algunes filtracions d’aigua fruit de les últimes pluges. Segons el grup polític, la responsabilitat d’esta situació és de l’Ajuntament que, “després de pagar 20 milions d’euros, ha assumit la gestió de les instal•lacions”.
En aquest sentit, “i aprofundint amb més despropòsits de gestió”, Iniciativa assegura que quasi la meitat de les places han quedat sense concessió per no existir demanda (sempre en les condicions establertes per l’Ajuntament) però, per contra, “els antics inquilins han vist rescindit el contracte de forma unilateral sense possibilitat de negociació […] ja que al sorteig organitzat per tornar a repartir les mateixes no s’ha tingut en compte el fet de estar llogat amb anterioritat”.

Iniciativa per Mislata ha denunciat, així mateix, que existeix una persecució basada en eliminar de qualsevol plaça tant bicicletes, motos o qualsevol altre vehicle que no tinga la matricula atorgada a la plaça d’aparcament corresponent encara que el rebut de lloguer estiga pagat en temps i forma.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here