Demòcrates Valencians recorda a ERC que el Port de Barcelona ha sigut ampliat quan ho ha necessitat

33

Els valencianistes de centre han eixit hui dilluns al pas de la petició d’ERC de negar al Port de València la seua ampliació, recordant als independentistas catalans que en Espanya “tots tenen dret a decidir o debatre sobre quines infraestructures viàries, marítimes o aèries han de tenir els valencians i quines no es mereixen. Excepte els mateixos valencians”, han assenyalat fonts de Demòcrates Valencians a través d’un comunicat.

Així, expliquen des de DV que “mentre, en estos moments, no entenem la destrossa ambiental de les obres de l'autovia A38 paral·lela a l'autopista A7 i que van ser decidides per una Ministra socialista a Madrid, hem de contemplar que les preguntes d'alguna entitat valenciana amb les que discrepem siguen traslladades al Govern per ERC”, raonen.

DV es manifesta a favor de l'ampliació del port de València per ser vital per a l'economia dels valencians i recorda a ERC que altres ports s'han pogut ampliar quan ho han necessitat com el de Barcelona.

Per als liberals i demòcrates valencians, la política mediambiental no pot limitar-se a la pancarta oposant-se a projectes estratègicament molt  importants per a l'economia del país. Hi ha molta més gestió a fer des de l'administració autonòmica i estatal en matèria de residus, energies renovables, reducció de gasos d'efecte hivernacle així com col·laborar amb el sector industrial per implementar models basats en l'economia circular; l'agricultura ecològica, KM0 etc...

Polítiques que en altres Estats i regions europees estan duent-se a terme  fa anys per governants liberals.

“Avançar en la recepta ecoliberal seria, de bon tros, més eficient per frenar el canvi climàtic i l'esgotament de matèries primeres alhora que una oportunitat per rellançar l'economia front a l'immobilisme roig-verd o l involucionisme conservador”, conclou DV la seua comunicació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.