Cultura convida les famílies de Vila-real a participar en la iniciativa ‘Munta la teua exposició’

25

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vila-real, en col·laboració amb el Departament de Museus, i dins del Pla d’iniciatives municipals COVID-19, Continuem junts i units des de casa, convida els xiquets i xiquetes de Vila-real, amb l’ajuda de les famílies, a participar en el projecte Munta la teua exposició. «Aquest projecte té el propòsit de fer reflexionar els xiquets i xiquetes sobre tot el treball que cal fer per a preparar una exposició, i creiem que, donada la situació en la qual estem, és una bona oportunitat perquè les famílies puguen contribuir-hi», ha explicat la regidora de Cultura, Rosario Royo. El concurs consisteix en la realització d’una exposició a casa, usant la creativitat i inspiració dels museus de Vila-real.

Així doncs, la Regidoria de Cultura ha creat el manual didàctic Munta la teua exposició perquè els xiquets participants puguen tenir una guia de com crear la seua exposició a casa. Aquesta guia compta amb informació sobre com muntar l’espai, el material o l’equip, entre altres suggeriments específics.

Dins d’aquest manual també es troben les instruccions per a poder participar en el joc, que consisteix a detallar el títol de l’exposició, la temàtica, el lloc, les dates, l’equip participant i, finalment, la fitxa tècnica, que ha d’emplenar-se perquè les exposicions siguen publicades en les xarxes socials del Museu de la Ciutat Casa de Polo, i les més originals siguen exposades a la Casa de l’Oli en els pròxims mesos.

Una vegada acabada l’exposició, caldrà fer-li una fotografia i enviar-la per correu, juntament amb la fitxa tècnica, a [email protected], o a les xarxes socials del Museu de la Ciutat Casa de Polo (Facebook o Instagram).

Pinchar sobre la imagen para ver la Guía de la actividad

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.