La Crida marca la part més intensa del programa faller en Picanya

0
451

Este passat dissabte 23 de febrer, l’acte de la Crida, marcà l’inici de la part més intensa del programa faller a Picanya.

Des del balcó de l’Ajuntament i davant les 4 comissions falleres del nostre poble, Ángela Máñez i Lozano i Maite García i Martín, i les seues Corts d’Honor, acompanyades per l’Alcalde de Picanya, Josep Almenar, van donar la benvinguda a estes Falles 2019 en un ambient d’intensa emoció.

 

Cavalcada del Ninot Infantil

El diumenge tingué lloc la Cavalcada del Ninot Infantil. Enguany, la incorporació d’una nova comissió fallera, ha permés dividir la Cavalcada en dos dies i menudes i menuts van lluir els seus treballs en solidari.

A més, la Junta Local Fallera, va decidir canviar l’escenari i el carrer Colón fou substituït per la Plaça del País Valencià que, amb l’actual remodelació, va permetre un major lluïment a les actuacions i major comoditat per al públic.

Després d’una intensa deliveració, els primers premis per a millor cavalcada i millor comparsa foren per a la Pl. del País Valencià. El segon premi fou per a la Falla Barri del Carme.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.