Conxa Garcia torna a encapçalar la corporació municipal de Picassent

579

Picassent ha constituït la nova corporació municipal en el que suposa l’onzena legislatura democràtica al municipi i que ha donat com a resultat un govern encapçalat per la socialista Conxa Garcia i Ferrer.

Una sessió constitutiva on tots els regidors i les regidores electes de l’Ajuntament de Picassent hagueren de prometre o jurar el seu càrrec per a, posteriorment, passar a votació de les candidatures proposades. El recompte va concloure amb 12 vots a favor de la proposta de Garcia la qual va rebre de les mans del seu company i portaveu socialista, Paco Quiles, la simbòlica vara de comandament enmig de l’aplaudiment del nombrós públic assistent.

Presidint ja el Consistori, l’alcaldessa i el veïnat congregat van escoltar els parlaments dels diferents grups polítics que formaran l’arc polític municipal d’esta legislatura: Partit Socialista (12 regidors), Partit Popular (4), Compromís (2), Ciutadans (2) i Unides Podem (1).

En el seu torn d’intervenció, l’alcaldessa va reiterar l’agraïment a les persones que havien exercit el seu vot en les darreres eleccions, “haja sigut  la que haja sigut  la seua elecció”, i va destacar que l’esforç d’ella i del seu equip de govern se centraria en  “continuar treballant per un Picassent més habitable, sostenible i integrador”, per remarcar que “estimar com m’estime el meu poble és una forma d’entendre la vida i continuaré reivindicant la política com a vocació i forma de servir a la ciutadania”, va manifestar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.