Conselleria d'Habitatge posa en marxa un equip de mediació social en el grup de vivendes del barri Les Palmeres de Picassent

576

L'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia i el regidor de Benestar Social, Carles Silla han mantingut una reunió amb el Subdirector d'intervenció social, Mario Oliver per presentar el nou servei de mediació social que s'ha posat en marxa al grup d'habitatges públics del Barri Les Palmeres de Picassent.

Reunió per possar en marxa l'equip de mediació social/ Foto: Picassent

Entre les funcions d'este nou servei s'inclou comprovar el bon ús dels habitatges, resoldre conflictes veïnals, evitar ocupació d'habitatges il•legals, controlar el manteniment dels elements comuns, administrar i gestionar la comptabilitat de les comunitats, consensuar normes de convivència entre d'altres. L'equip destinat a Picassent està format per una treballadora social i un administrador, els quals treballen en col·laboració amb els serveis socials municipals.

Tant l'alcaldessa com el regidor s'han mostrat molt satisfets per este nou servei que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones que viuen al barri.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.