Conselleria anuncia que es tancarà el pont de Pellicer a Alzira els dies 7 i 8 de març

21

La Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat informa del tall de la CV 50, tram del pont de Pellicer sobre el riu Xúquer a Alzira per al pròxim cap de setmana des del dissabte 7 a les 7 del matí al diumenge 8 de març a les 12 hores.

Este tall està motivat per una de les fases de reparació de danys a la carretera que passa per baix de la CV 50. El passat mes de febrer va tindre lloc un accident de trànsit en el qual un camió que circulava per la ronda d’Europa va col·lisionar contra el tauler del pont i va ocasionar el trencament d’una canonada de distribució de gas d'alta pressió i diverses bigues del pont.

El pròxim cap de setmana l'empresa subministradora, NEDGIA, farà la substitució de la canonada de gas. Els treballs des del moment de l’accident fins ara han consistit en la preparació d’un desviament soterrani que es connectarà a l'existent a manera de circumval·lació. Una vegada finalitzada esta fase, cal connectar definitivament i eliminar el tram de conducció danyat. Per això, és necessari el tall total del trànsit en la CV 50 al pont tant per als vianants com per a vehicles per a garantir la seguretat en els treballs esmentats de substitució i comprovació de la nova conducció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.