Compromís "uneix renovació i experiència per consolidar el canvi poilitic a Paiporta" en la seua llista electoral

644

Compromís per Paiporta ha presentat la seua llista per a les pròximes Eleccions Municipals de maig, “llista que uneix renovació, experiència i persones implicades en moviments socials per consolidar el canvi polític a Paiporta”, segons ha explicat la candidata Isabel Martín.

Compromís per Paiporta lista municipal 2019L’actual alcaldessa, que encapçala el projecte, aspira a revalidar l’alcaldia "després d’un govern marcat pel rescat de persones, les inversions en benestar social i una gestió responsable".

L'experiència de govern l’aporten els actuals edils: Pep Val, Beatriz Jiménez, Guillem Montoro, Toni Torreño i Zaira Martínez. Entre les cares noves destaca Marian Val, enginyera forestal, tècnica de projectes culturals i educatius; Rafa Gadea, Tècnic de Salut Laboral en el Centre de Salut Publica de València i vinculat al sindicalisme professional. També de l’entorn sindical, l’associacionisme i les ONG és Esther Coronado. Amb un perfil molt social, està Olga Sandrós, qui ha dedicat la seua labor a l’atenció de persones dependents. Berni Lerma, professor de filosofia i conegut militant de formacions d'esquerres; i Blanca Sandoval, metgessa a la sanitat pública amb especialitat en Medicina Física i Rehabilitació.

La llista es completa en la presencia de Joaquím Tárraga, bioinformàtic i investigador del genoma humà en la Universitat de Cambridge; Laura Jiménez, actriu de doblatge; Miguel Domingo, Alba Michelena, José Vicente Rabadán, Encarna Valls i Aureli Lapeña són altres dels components. Tanca la llista Santiago Hernández, treballador social del centre de salut de Paiporta.

Per a l’alcaldessa Isabel Martín. “Aquests quatre anys han sigut els anys de l'emergència. Veníem a rescatar persones, a reparar la desfeta del nostre estat de benestar, i ho hem fet. Els pròxims quatre anys continuarem sent imparables, millorant Paiporta, consolidant els projectes encetats i començant-ne nous per millorar la vida de les persones. Amb aquesta llista eixim a guanyar”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.