Compromís "uneix renovació i experiència per consolidar el canvi poilitic a Paiporta" en la seua llista electoral

734

Compromís per Paiporta ha presentat la seua llista per a les pròximes Eleccions Municipals de maig, “llista que uneix renovació, experiència i persones implicades en moviments socials per consolidar el canvi polític a Paiporta”, segons ha explicat la candidata Isabel Martín.

Compromís per Paiporta lista municipal 2019L’actual alcaldessa, que encapçala el projecte, aspira a revalidar l’alcaldia "després d’un govern marcat pel rescat de persones, les inversions en benestar social i una gestió responsable".

L'experiència de govern l’aporten els actuals edils: Pep Val, Beatriz Jiménez, Guillem Montoro, Toni Torreño i Zaira Martínez. Entre les cares noves destaca Marian Val, enginyera forestal, tècnica de projectes culturals i educatius; Rafa Gadea, Tècnic de Salut Laboral en el Centre de Salut Publica de València i vinculat al sindicalisme professional. També de l’entorn sindical, l’associacionisme i les ONG és Esther Coronado. Amb un perfil molt social, està Olga Sandrós, qui ha dedicat la seua labor a l’atenció de persones dependents. Berni Lerma, professor de filosofia i conegut militant de formacions d'esquerres; i Blanca Sandoval, metgessa a la sanitat pública amb especialitat en Medicina Física i Rehabilitació.

La llista es completa en la presencia de Joaquím Tárraga, bioinformàtic i investigador del genoma humà en la Universitat de Cambridge; Laura Jiménez, actriu de doblatge; Miguel Domingo, Alba Michelena, José Vicente Rabadán, Encarna Valls i Aureli Lapeña són altres dels components. Tanca la llista Santiago Hernández, treballador social del centre de salut de Paiporta.

Per a l’alcaldessa Isabel Martín. “Aquests quatre anys han sigut els anys de l'emergència. Veníem a rescatar persones, a reparar la desfeta del nostre estat de benestar, i ho hem fet. Els pròxims quatre anys continuarem sent imparables, millorant Paiporta, consolidant els projectes encetats i començant-ne nous per millorar la vida de les persones. Amb aquesta llista eixim a guanyar”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.