Compromís per Torrent critica que es modifiquen ja 5 milions del pressupost municipal aprovat fa només 2 mesos

788

Compromís per Torrent ha criticat que el govern municipal haja convocat un ple urgent per a modificar el pressupost en 4’9 milions d’euros sense detallar el contingut de les partides a l’oposició.

La formació nacionalista ha justificat les seus critiques després que l’equipo de govern municipal de PSPV-Cs haja aprovat 41 partides de despesa del pressupost que va aprovar-se el 4 de febrer de 2021.

El portaveu de Compromís, Pau Alabajos, ha explicat que “als dos mesos es despengen amb una proposta que pretén modificar, quasi en un 9%, el pressupost que l’alcalde Ros considerava com a modèlic i del qual no ens deixaren presentar reclamacions”.

Alabajos ha criticat que la proposta de modificació, presentada per la Junta de Govern Local, “no documenta el detall dels canvis que afectarien les partides del pressupost vigent, tan sols es limita a un titular que en molts casos només conté 5 o 6 paraules”.

Alabajos ha revelat que algunes de les partides “són especialment cridaneres”, com per exemple la compra d’un local per 310.000 euros, que està previst cedir-lo gratuïtament a l’Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària, “sense documentar, a l’expedient lliurat als grups de l’oposició, la taxació efectuada, ni especificar la superfície útil ni la ubicació del local”.

Per al portaveu municipal de Compromís, “també existeixen diferents partides de despesa en festes i diferents activitats a l’aire lliure, per 240.000€, que no expliquen com van a gastar-se ni a organitzar-se, tot i sabent que el conjunt de la societat està afectada per una pandèmia que no sembla que estiga prop d’acabar-se”.

Compromís també considera “molt greu la falta de documentació sobre 5 partides de despesa previstes per a indemnitzacions per suspensió de contractes. No sabem a quines empreses volen indemnitzar-se, els motius, i perquè aquestes rescissions no es tingueren en compte quan aprovaren el pressupost fa dos mesos”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.