Compromís torna les invitacions per al concert de Raphael

235

Els dos regidors que conformen el grup municipal de Bloc-Compromís a l'ajuntament de Torrent han tornat les quatre entrades (dos per regidor), enviades per Alcaldia, corresponents al concert de Raphael, únic pel que es cobrarà entrada, per "suposar una despesa a l'erari públic de Torrent".
En un comunicat públic, Vicent Beguer i Maria Herrada afirmen que "no acceptaran més invitacions que suposen un cost a l'Ajuntament, tret aquells actes d'obligat compliment per les lleis i els benèfics, els quals aquestos últims pagaran com qualsevol ciutadà que haja sigut invitat".

Beguer i Herrada entenen que “fora de les estrictes funcions de representació institucional que marquen les lleis, tots els ciutadans i ciutadanes han de ser tractats de la mateixa forma i en les mateixes condicions de participació ciudadana”.

Els dos edils afirmaren que la seua decissió "atén a una resolució de l'Assemblea del col•lectiu de Torrent, del que formen part, i que va ser aprovada en sessió ordinària per unanimitat dels seus membres". Tots dos regidors han agraït a l'alcaldessa de Torrent la deferència d'enviar-los les entrades corresponents al concert de Raphael, "però al no tractar-se d'un acte institucional no poden acceptar-les".


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.