Compromís reclama una solució per al caos circulatori provocat pels talls dels carrers dels festejos taurins

0
85
Bankia

La no senyalització per part de la Policia Local dels talls dels carrers per la celebració dels festejos taurins de Foios ha provocat la critica de Compromis per Foios pels nombrosos problemes circulatoris.
Compromís recorda que “durant el mes de juliol, un any més, es talla durant tres setmanes el carrer La Unió per l’ocupació de cadafals, cosa que causa problemes als veïns. A més de la invasió de part de cadafals en el carrer Major i Mestre Corell”, segons el seu portaveu Sergi Ruiz.

Per a Compromís, l’equip de govern “no ha tingut la capacitat necessària i ha desatés els compromisos que donà en els plens anteriors per donar instruccions a la policia local perquè assenyalen de manera adequada la ruta que han de seguir els vehicles”.

A més, segons Ruiz, “resulta poc edificant i injust que es posen multes als conductors perquè deixen mal aparcats els seu vehicles i que durant tres setmanes el trànsit es veja afectat especialment l’avinguda Hugo Bachara i l’avinguda Nord, úniques vies de comunicació directa entre l’antiga carretera de Barcelona i l’eixida per l’oest de la població”.

Per tot això, Compromís portarà al pròxim Ple municipal propostes oportunes “perquè es resolga l’ocupació dels carrers per motius festius, sempre tenint present que s’han de respectar els drets dels ciutadans”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here