Compromís qualifica de “completament decepcionant” la legislatura per la manca d’inversions a Foios

0
78
Bankia

Esta legislatura ha sigut per a Compromís per Foios “completament decepcionant” després de fer balanç d’esta última legislatura al considerar que la manca d’inversions a Foios, “gran promesa electoral del PP, s’ha convertit en el seu gran fracàs”.

Aquesta realitat, segons Sergi Ruiz, portaveu i regidor de Compromís, “s’ha transformat en impotència provocant una carrera de propaganda i autobombo que porta a l’alcalde de Foios, Hector Bueno, a fer inauguracions de centres inexistents i primeres pedres.

“La peatonalització del carrer de la Sarieta és un bon exemple d’una decisió precipitada. L’alcalde segueix l’estratègia de la Generalitat de gastar els diners dels ciutadans en propaganda per intentar fer creure el que no és”, segons Ruiz.

Als incompliments electorals de l’equip de govern s’ha d’afegir, segons Compromís, “una gestió molt deficient dels assumptes municipals. Continuem amb els pressuposts prorrogats del 2009, el que ocasiona greus retards en el pagament de factures a les empreses. Hem estat incapaços de tirar endavant la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana, i més tenint en compte que hi ha hagut acord de tots els grups per fer-ho, la qual cosa fa dubtar de les vertaderes intencions del PP en matèria d’urbanisme”.

Gumer Ynarejos, regidor de Compromís per Foios, també critica que el gasto superflu de l’Ajuntament no s’ha reduït com s’haguera esperat en l’actual situació de crisi”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here