Compromís per Xirivella alerta de les deficiències en accesibilitat del municipi

0
88
Bankia


Aquest és el pont d’entrada de la A-3 a València, creuat per centenars de persones tots els dies, “que presenta un estat deficient d’accessibilitat i manteniment i que també resulta molt perillós perquè es dóna la necessitat de travessar els bucles de la V-30 al mateix nivell dels cotxes”, declara Barberà quie afegeix que la situació en el pont “s’ha degradat encara més com a conseqüència de les obres de desdoblament dels carrils dels cotxes, cosa que hauria exigit una acció més reivindicativa per part de l’equip de Govern (PSOE-EU) i de l’oposició (PP)”.

Barberà critica que PSOE i EU reivindiquen en aquesta situació l’eliminació de 200 barreres arquitectòniques “sense tindre en consideració el pont de FEYCU”. Segons el candidat del Bloc, moltes d’aquestes eliminacions “responen en realitat a intervencions puntuals i deficients sense cap pla d’accessibilitat integral per a la ciutat”.

“En el futbol si el baló no entra en la porteria no és gol encara que toque el travesser. En accessibilitat passa igual, si la vorera es queda a tres centímetres de la calçada segueix sent no accesible”, afirma Barberà que adeverteix de que existeix un desnivell de tres o inclús més centímetres en algunes de les intervencions que s’han realitzat el que implica que persones que van en cadira de rodes o en carrets de xiquets han de fer una maniobra costosa en esforç i temps.

Barberà reconeix que aquestes intervencions suposen un canvi d’actitud i de sensibilitat respecte a l’accessibilitat en Xirivella, però al mateix temps les considera “insuficients i reclama un pla integral d’accessibilitat per a Xirivella on pobles com Aldaia o Quart de poblet han fet avanços expectaculars en els últims anys”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here