Compromís, PSPV i Unides Podem signen un pacte de govern "ampli i progressista" per a Meliana

736

Compromís, PSPV-PSOE i Unides Podem, de Meliana, han firmat un acord de govern de legislatura ampli que inclourà 11 dels 17 regidors i regidores de la corporació, més enllà de la majoria necessària de 9. Els tres grups donaran suport demà al candidat a la reelecció en l’alcaldia de Compromís, Josep Riera, candidatura més votada en les passades eleccions del 26 de maig.

meliana Acord Govern Compromis PSPV Unides PodemEls tres grups formaran part de la Junta de Govern coincidint amb les tinences d’alcaldia, que ostentaran el PSPV-PSOE (Primera i quarta) Compromís (Segona i tercera) i Unides Podem (Quinta). Tots els regidors i les regidores tindran delegacions de gestió. En el cas del PSPV-PSOE, gestionaran les àrees de Cultura, Esport i Participació Ciutadana, Transparència i Noves Tecnologies; mentre que Unides Podem ho farà de l’àrea d’Igualtat. La resta de delegacions correspondran als regidors i les regidores de Compromís.

Per a Josep Riera, “l’experiència de govern de la legislatura anterior ha sigut positiva, Meliana ha avançat i així ho ha reconegut molt majoritàriament la ciutadania. El marc de l’acord del Botànic també ha sigut avalat i permet continuar el treball positiu de col·laboració entre administracions”.

Per al cap de llista del PSPV-PSOE, Manuel Ferrer, “l’acord contempla una participació i una representació importants del grup socialista amb àrees de gestió on pensem que podem aportar aspectes interessants per al nostre poble”.

El cap de llista d’Unides Podem, Rafa Pla, ha valorat com “positiu que també a Meliana es reproduïsca l’acord del Botànic amb la participació dels tres grups”.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.