Compromís, PSPV i PodEU comencen a treballar en un programa de govern conjunt per a Paiporta

941

reunió govern Compromís PSPV PodEU paiportaDesprés d’el desecontre del passat dilluns del que es va fer resó Hortanoticias, les forces d’esquerra de Paiporta, Compromís, PSPV i PodEU, han trobat ja el seu punt de convergència i treballes en dues línies que totes tres formacions consideren prioritàries: la lluita contra la pobresa, l’exclusió i els desnonaments i la regeneració democràtica de l’Ajuntament basada en la transparència i la participació.

Així, segons han explicat en un comunicat conjunt, treballen ja en un programa de govern conjunt “per tal de reconduir la situació política i social del poble”. El passat dimarts, representats dels tres partits mantiguerem una reunió formal en la que acordarem treballar en prospostes i idees concretes per donar solució als problemes dels paiportins.

La trobada tingué lloc a la seu de Compromís i els tres partits funcionaren amb un document inicial basat en polítiques socials concretes, que parlaven de desnonaments i d’atenció a les families que estan en una situació d’emergència social. La transparència i la participació ha sigut altra de les àrees de treball en la que ja hem començat a arribar a acords “per trencar amb l’opacitat amb la que l’Ajuntament de Paiporta ha funcionat els darres huit anys”.

Amb els objectius d’elaborar un pla de xoc per atendre les persones més necessitades del poble i crear polítiques d’ocupació, i altre pla per regenerar democràticament el Consistori, Compromís, PSOE i PodEU s’han emplaçat a una nova reunió el proper dilluns 8 de juny, mentre van estudiant les propostes amb els seus equips.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.