Compromís proposa una reduccióndel 30% de les assignacions dels grups per destinar-les a ajudes socials

221

Davant l’anunci de la Conselleria d’Educació de congelar les ajudes per a l’adquisició de llibres de text, Compromís per Foios ha proposat a l’Ajuntament reduïr en un 30% les assignacions dels grups polítics per tal de destinar l’import a ajudes socials, especialment, per a que les famílies puguen comprar els llibres de text del proper curs.
Per a Compromís ha sigut una sorpresa l’anunci de retalls de la conselleria d’Educació en les ajudes a les famílies uns dies després de les eleccions municipals i autonòmiques passades. “Una vegada més la Conselleria ha actuat amb una gran deslleialtat amb la ciutadania valenciana”, segons la coalició municipal.

Durant la legislatura que ha acabat, el govern valencià, amb el seu president al cap, “no sols no han fet efectiva la seua promesa electoral, l’han anat disminuint al llarg de la legislatura”.

Els regidors de Compromís per Foios, en novembre de 2008, ja feren la proposta de renuncia a les assignacions dels grups municipals per afavorir els desplaçament dels alumnes de cursos superiors de Foios.

“Davant de la situació actual, cal que l’Ajuntament actue amb prudència i controle la seua despesa, especialment la sumptuària, i que la reduïsca considerablement. Les famílies que en estos moments estiguen en situació de greu risc han de veure’s afavorides per estes decisions”, expliquen.

Per tot açò, des de la coalició proposen la reducció d’un 10% de la despesa total i que l’assignació als grups municipals i als regidors i regidores es veja reduïda en un 30%. Estes reduccions aniran destinades a despesa social de l’Ajuntament, sobretot, a l’adquisició dels llibres de text.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.