Compromís proposa millorar el servei recollida animals abandonats a Quart de Poblet

850

Compromís per Quart, després de tindre accés a la memòria de prestació del servei de recollida i custòdia d’animals abandonats  a Quart de Poblet, ha reclamat al govern municipal que inste a la Mancomunitat de L’Horta Sud (gestora del servici) per a que faja complir  l’horari a l’empresa Gossos d’Alpe segons el plec de prestacions del servei.

Segons expliquen des de Compromís, “al ple de condicions s’indica que aquesta empresa hauria d’obrir al menys una vesprada les seus instal·lacions per atendre al públic i també obrir fins a les 14 els dissabtes. Aquesta situació no s’esta donant segons es pot comprovar a la web de la pròpia empresa Gossos d’Alpe”.

Per això Compromís valora com negativa aquesta situació perquè “es reduixen les possibilitats d’adopció dels animals que estan acollits en Gossos d’Alpe”.

Finalment Compromís Quart també sugerix realitzar a Quart una campanya per incentivar l’adopció d’animals i que tal com diu la memòria de l’empresa també es puga dur a terme un esdeveniment on presentar alguns dels animals que Gossos d’Alpe té en acollida als possibles interessats en acollir.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.