Compromís proposa la creació del Consell Municipal de l’Aigua a Mislata per tal d’impulsar la gestió pública de l’aigua

410

Compromís per Mislata ha presentat al Ple municipal una moció per a la creació del Consell Municipal de l’Aigua a Mislata per tal d’impulsar l’estudi del model de gestió del cicle integral de l’aigua al municipi.

Javier Gil, portaveu i regidor de Compromís per Mislata, ha comentat que “la gestió de l’aigua està en mans privades, i genera uns beneficis econòmics que no reverteixen sobre el benestar dels mislaters i mislateres, sinó sobre els beneficis industrials d’una empresa multinacional privada”. A més, comenta Gil que “un bé com l’aigua no pot estar únicament sotmés a criteris monetaris”.

La moció de Compromís proposa que el ple de l’Ajuntament de Mislata acorde la creació del Consell Municipal de l’Aigua amb l’objectiu d’estudiar i revisar el contracte actual amb l’empresa privada que gestiona el servei d’abastiment i sanejament de l’aigua, així com estudiar la implantació d’un model de gestió públic.

“El nostre model de gestió de l’aigua no és el del benefici empresarial, apostem per subministrar-la amb una perspectiva ecològica, un model de gestió on l’administració pública cuide del recurs i el subministre als seus usuaris a preu de cost” ha explicat Gil.

En la proposta de Compromís, el Consell Municipal de l’Aigua estarà format per un representant de cada grup polític amb representació a l’Ajuntament amb vot ponderat en funció de la representació plenària, un Secretari, tècnics municipals i les associacions de Mislata i partits polítics sense representació que vulguen afegir-se.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.